Νέα

“O ΠΗΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ” ΜΟΥΣΙΚ0ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ

Ημερομηνία: 5/4/2017

Για παιδιά 5-11 ετών 

To Moυσείο Νεώτερης Κεραμεικής σε συνεργασία με το Synergy of Art διοργανώνει ένα ολιστικό μουσικοκινητικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών με θέμα τα συναισθήματα και όχημα τον πηλό.

Η μεταμόρφωση της πεταλούδας είναι η πηγή έμπνευσης, μία ολιστική χορογραφημένη δράση που θα βιώσουν τα παιδιά μέσα από τη μοναδικότητα της κίνησης, του χορού, της φωνής, του ρυθμού και της μουσικής.

Κυριακή 5  Μαρτίου 2017, 11:30-13:00

Στόχος είναι να εκφράσουμε και να απελευθερώσουμε μέσα από τη δημιουργική διαδικασία τα αρνητικά και βαριά συναισθήματα (φόβο, θυμό, θλίψη, άρνηση, αδράνεια) ενεργοποιώντας τα θετικά συναισθήματα (χαρά, σεβασμό, ευτυχία, αλληλεγγύη, αγάπη) ενδυναμώνοντας έτσι την αυτοεκτίμηση των παιδιών προς τις δημιουργικές τους ικανότητες.

Στο τέλος πλάθουν με τον πηλό όλα μαζί το σύμβολό τους.

 

Κόστος: 15,00 ευρώ

 

Καθοδηγούν η παιδαγωγός- χορογράφος  SilviaMacchi και ο ψυχολόγος Jonathan Katz.

Η Silvia Macchi είναι Performer- Χοροθεραπεύτρια και Χορογράφος της Καλλιτεχνικής Δράσης και παράστασης του Synergy of Art. Διδάσκει μια ολιστική προσέγγιση στην καλλιέργεια, την αντίληψη, τη συνειδητοποίηση και την έκφραση του ανθρώπινου σώματος, το Body  Consciousness, διοργανώνει σεμινάρια και ατομικές session για ενήλικες, νέους και παιδιά.

Ο Jonathan Katz είναι θεραπευτής και masseur, σπούδασε Ψυχολογία , ολοκληρώνει το Master στη συμβουλευτική Ψυχολογία και ψυχοθεραπεία .

Post a comment